Med app'en My Wallet kan du betale kontaktløst med mobilen

My Wallet er en ny app, der gør det muligt at betale kontaktløst med din mobil. Nemt, hurtigt og sikkert. Du registrerer bare dine betalingskort i appen. Så er det slut med at have pung og betalingskort med i byen.

Du kan bruge My Wallet til Android og iPhone, og du kan tilføje dit Dankort og/eller dit Visa/Dankort i app'en. Har du en Android-telefon, kan du også tilføje dit Mastercard.   

Kom nemt i gang
Download app'en, opret dig via NemID og tilmeld et betalingskort. Så er du klar til at betale kontaktløst med mobilen.

Brug linket nedenfor, eller søg efter My Wallet i Google Play eller Apple Store. Vælg app'en med dette ikon

 

Betal med et vink
Du skal bare holde mobilen hen til terminalen, så er det klaret. Ved køb over 200 kr. skal du indtaste en pinkode på mobilen.

Her kan du betale med My Wallet
Du kan betale med din nye app i butikker, der er tilmeldt Dankort på mobilen - for eksempel i en række supermarkeder - der kommer løbende flere tilmeldte butikker. Med en Android-telefon kan du betale med dit Mastercard i My Wallet alle de steder i Danmark og i udlandet, hvor du normalt kan betale med et kontaktløst Mastercard..

Sådan henter du appen
Den digitale tegnebog My Wallet downloades som app til

        Android i Google Play

        iPhone i App Store


Nyt i My Wallet - betal med låst skærm

Med My Wallet kan du nu betale med Dankort på mobilen direkte fra ”låst skærm” på din iPhone, når du handler i en af Dansk Supermarkeds forretninger. Du kan også godkende køb over 200 kr. med dit fingeraftryk i alle de forretninger, der tager imod Dankort på mobilen.

Med My Wallet til iPhone er det nu blevet endnu lettere at betale med Dankort på mobilen. Du behøver ikke længere at aktivere mobilen, før du betaler – du kan nøjes med at føre mobilen hen over den sorte boks ved terminalen. Køber du for mindre end 200 kr., sker betalingen med det samme.

Køber du for mere end 200 kr., kan beløbet godkendes med tommelfingeren frem for den fire cifrede kode. Det er både hurtigt, sikkert og nemt.

Dermed kommer betaling med mobilen til at minde om betaling med kontaktløse betalingskort.

Rise Flemløse Sparekasse - St. Rise Landevej 10 - 5970 Ærøskøbing - t: 62521408 - e: post@risespar.dk